NaslovnicaVijestiBranič Rome Chris Smalling i njegova supruga tvrde da su u nedelju...

Branič Rome Chris Smalling i njegova supruga tvrde da su u nedelju navečer uočili NLO na Jamajci!

Ne, dobro ste pročitali naslov. Chris Smalling i njegova supruga Sam tvrde da su u nedelju navečer uočili NLO na Jamajci.

Branič Rome Chris Smalling

U detaljnoj objavi na Instagramu, supruga braniča Rome započela je uvjeravanjem svojih sljedbenika da nisu bili na ‘ludim gljivama ili bilo čemu sličnom’, jer uživaju na ljetnom odmoru sa obitelji.

35-godišnjak je i dalje opisivao kako je leteći objekt proletio iznad njih i ispalio se visoko u nebo, gdje je ostao možda sat vremena.

Sam, glamorouzni model iz Manchestera, potom je objasnila kako je tihi i zakamuflirani NLO premalen da bude satelit, iako je Chris mogao vidjeti kako se okreće sa svjetlima koja su bljeskala oko njega.

Evo priče koju je objavila na svojoj službenoj Instagram stranici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!