NaslovnicaVijestiBranič Tottenhama: "Messi me zvao da dođem u Barcelonu."

Branič Tottenhama: “Messi me zvao da dođem u Barcelonu.”

Već znamo da je igrao ulogu u potpisu Sergija Aguera za Barcelonu, a sada je argentinski kolega Cristian Romero otkrio da je Messi htio da i on dođe na Nou Camp.

Branič Tottenhama

Ova vijest je još jedan dokaz koji pokazuje koliko je Messi bio spreman ostati u klubu. Romero se na kraju pridružio Spursima, ali 23-godišnji branič otkrio je da je ostao uznemiren zbog odlaska svog suigrača iz reprezentacije u PSG.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Pomalo sam tužan zbog toga što je Leo napustio Barcelonu, mislio sam da će tamo ostati zauvijek. Želim mu sve najbolje, on je sjajna osoba i nadam se da može osvojiti sve zajedno sa ostalim tamošnjim Argentincima.”

Izvješća tvrde da, iako je Barca bila zainteresirana za Romera, menadžer Ronald Koeman nije bio siguran nakon što je već potpisao Erica Garciju iz Manchester Cityja. Međutim, Romero je otišao u Tottenham nakon toga.

“Činjenica da me je Messi želio u svom timu i da je htio da dođem u Barcelonu je nevjerojatna. Tim koji PSG ima u ovom trenutku je zaista ludnica,” izjavio je Romero.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!