NaslovnicaVijestiBrat vlasnika PSG-a na društvenim mrežama poslao poruku Real Madridu: "Ako se...

Brat vlasnika PSG-a na društvenim mrežama poslao poruku Real Madridu: “Ako se slažete sa navedenom cijenom, kontaktirajte nas”

Transfer saga Kyliana Mbappea poprimila je potpuno novi zaokret nakon što je brat vlasnika PSG-a šeik Tamim bin Hamad Al Thani preko društvenih mreža poslao vrlo jasnu poruku Real Madridu.

Brat vlasnika PSG-a

Ranije ovog tjedna izviješteno je da ekipa Ligue 1 sada razmatra prodaju Mbappea nakon što je francuski napadač odbio novi petogodišnji ugovor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zapravo, bivši igrač AS Monaca, koji je prošle sezone u ligi postigao 27 golova, već je odbio više od tri različita prijedloga PSG-a za produženje ugovora na Parku Prinčeva, prema pisanju pouzdanog novinara Fabrizija Romana.

U utorak navečer pokazalo se da su Los Blancosi poslali službenu ponudu od 160 milijuna eura, što je francuski klub brzo odbio.

Nekoliko sati kasnije činilo se da je Khalifa Bin Hamad Al Thani na društvenim mrežama poslao jasnu poruku Real Madridu.

“Ako se slažete sa navedenom cijenom, kontaktirajte nas,” napisao je. “Ili dovršite sezonu sa golferom.”

Pod golferom je sigurno mislio na Garetha Balea, koji se ovog ljeta vratio sa posudbe iz Premier lige. Njegov hobi igranje golfa posljednjih je godina bio predmet mnogih šala.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!