NaslovnicaVijestiBrat vlasnika PSG-a objavio: "GOTOVO JE, doveli smo Lionela Messija"

Brat vlasnika PSG-a objavio: “GOTOVO JE, doveli smo Lionela Messija”

Gotovo je, Lionel Messi je novi igrač PSG-a, objavio je Khalid Bin Hamad, brat vlasnika kluba iz Pariza Emira.

“Pregovori su završeni, uskoro ćemo predstaviti Messija”, poručio je Khalid, a prema najnovijim informacijama, Messi bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 40 milijuna eura po sezoni.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

PSG je ranije ovog ljeta doveo i Sergija Ramosa, velikog rivala Lionela Messija, te vratara Donnarummu i beka Achrafa Hakimija. Sada Pochettino na raspolaganju ima nevjerojatnu momčad i glavni cilj će mu biti osvojiti Ligu prvaka i vratiti trofej domaćeg prvenstva u svoje vitrine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!