NaslovnicaNajave utakmicaBrazil - Venezuela: Najava drugog kola Copa Amerike!

Brazil – Venezuela: Najava drugog kola Copa Amerike!

Brazil će u drugom kolu Copa Amerike igrati protiv Venezuele na stadionu Arena Fonte Nova u Salvadoru. Brazil u ovaj susret ulazi kao veliki favorit za pobjedu sa koeficijentom 1.14 u bet365 kladionici.

Brazil - Venezuela

Taj koeficijent je i sa pravom takav, jer Brazil ima četiri pobjede zaredom u posljednjih pet utakmica, dok je Venezuela bila vrlo nekonzistentna, nakon što su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima.

Timske novosti

Brazil

Došlo je do sve većeg pritiska na Titea kao glavnog trenera brazilske reprezentacije, a igrači ove poznate nacije su se mučili da naprave nekih utjecaj na međunarodnu scenu na koju su navikli. Unatoč tome što su stigli samo do četvrtfinala Svjetskog prvenstva prošlog ljeta, Brazil je produžio ugovor svog menadžera, ali ništa manje od osvajanja Copa Amerike smatrat će se neuspjehom.

Igrači su bili izviždani na poluvremenu njihove eventualne pobjede od 3-0 protiv Bolivije u prvoj utakmici Copa Amerike, a povijest bi mogla biti teška za ove igrače. Ovo je nacija koja je osvojila COpa Ameriku svaki put kada je bila domaćin, ali neugodno ispadanje na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu nikada neće biti zaboravljeno i cijeli tim će tražiti bolji početak druge utakmice u skupini.

Brazil je imao jako drugo poluvrijeme i pobijedili su Bolviiju u svojoj prvoj utakmici na Copa Americi i to znači da su pobijedili 10 od svojih 11 utakmica otkako su ispali od Belgije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Neke od kritika dolaze zbog načina na koji su ostvarili te pobjede, jer Brazil nije bio tako dominantan kao što su navijači to željeli vidjeti. Što se tiče ozljeda, za Brazil neće biti Coste, Danila, Fabinha, Marcela i Neymara.

Venezuela

Jedina zemlja u Južnoj Americi koja još uvijek nije igrala na Svjetskom prvenstvu jeste Venezuela, a politički nemiri u toj zemlji su možda učinili nogomet manjim prioritetom za mnoge. To je nacija u kojoj je bejzbol i dalje kralj u smislu sporta, a Venezuela je ujedno i najgora zemlja u Copa Americi od svih u ovoj Konfederaciji.

Postoje neki stvarni snimci pozitivnosti za Venezuelu, čiji je tim ispod 20 godina dosegnuo finale Svjetskog prvenstva na toj razini u 2017. godini, a neke od njih se sada dovode u seniorski tim. Oni su također postigli 29. mjesto na FIFA-inoj rang listi što je najbolji plasman do sada, ali su ipak završili utakmicu bez golova sa Peruom u njihovoj prvoj utakmici koja pokazuje da još uvijek ima nade za Venezuelu za moguće nadolazeće Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Venezuela je imala neke šanse protiv Perua, ali oni moraju biti zahvalni na lošoj završnici svojih protivnika, što im je omogućilo da uzmu jedan bod. Moglo bi biti od vitalnog značaja da uspiju izaći iz ove skupine i uđu u četvrtifnale, ali Venezuela se sada suočava sa najjačom ekipom na ovom turniru, dok su pobijedili samo jednu utakmicu od posljednjih pet ulazeći u ovaj susret. Ta jedina pobjeda bila je u prijateljskoj utakmici protiv SAD-a.

Moguće postave

Brazil: Alisson; Alves, Marquinhos, Silva, Luis; Casemiro, Fernandinho; Richarlison, Coutinho, Neres; Jesus

Venezuela: Farinez; Hernandez, Chancellor, Villanueva, Rosales; Savarino, Herrera, Moreno, Rincon, Murillo; Rondon

Prijedlog za klađenje

Ozljeda Neymara je bila samo nekoliko dana prije početka Copa Amerike i to je malo oštetilo Brazilce, ali navijače ne zanimaju izgovori, već nastupi, jer su oni domaćini, a povijest govori da je Brazil osvojio ovo natjecanje svaki put kada je bio domaćin.

Loše prvo poluvuvrijeme je utjecalo na navijače i zbog toga su izviždali svoje ljubimce, međutim, drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje i oni će se nadati da će započeti ovu utakmicu upravo tamo gdje su stali sa Bolivijom.

Venezuela bi mogla biti jedna od momčadi koje se poboljšavaju posljednjih godina, ali to još uvijek nije na nivou Brazila i morat će igrati mnogo bolje u obrani kako bi imali šanse protiv jedne od najboljih selekcija na svijetu. Peru nije iskoristio svoje šanse protiv njih, ali Brazil će sigurno iskoristiti, tako da će ovo biti vrlo teška utakmica za Venezuelu.

Izvor: bet365

Vjerujemo da će Brazil krenuti od prve minute u ovom susretu i vjerujemo da bi trebali odigrati mnogo bolje prvo poluvrijeme, nego protiv Bolivije. Zbog toga se nadamo da će Brazil ostvariti pobjedu u prvom poluvremenu kako ponovo ne bi bili izviždani od svojih navijača, dok uz tu dominaciju očekujemo i dosta kornera od strane Brazilaca. Oni su protiv Bolivije napravili čak osam kornera, a imali su 20 šuteva. Zbog te činjenice očekujemo da će Brazil uz pobjedu u prvom poluvremenu, stići i prvi do pet kornera. Ova oklada se može kombinirati samo u bet365 kladionici koja nam nudi i mnogo drugih razrada na ovu utakmicu.

Izvor: bet365

Ukupni koeficijent ove dvije kombinacije koje se mogu spojiti na jedan listić iznosi 1.79, što je bez manipulativnih troškova i poreza na dobitak odlično, s obzirom da je Brazil ogroman favorit.

Izvor: bet365

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!