NaslovnicaVijestiBRAZILAC ODLAZI? Tri velikana započela pregovore sa Coutinhovim agentom!

BRAZILAC ODLAZI? Tri velikana započela pregovore sa Coutinhovim agentom!

Jedna od najvećih zvijezda Barcelone Philippe Coutinho najvjerovatnije će napustiti Camp Nouu na kraju sezone, a danas su se pojavile špekulacije kako su tri europska velikana uspostavila kontakt s njegovim agentom.

Coutinho napušta Barcelonu

Španjolski prvak je 26-godišnjaka doveo iz Liverpoola za 120 miliona eura početkom prošle godine, ali po svemu sudeći dozvolit će mu da napusti klub za znatno manju cifru.

Prema pisanju katalonskih novina Sport, riječ je o Manchester Unitedu, Chelseaju i Paris Saint-Germainu. U izvješću piše kako je Brazilac jedna od najvećih želja novog trenera ‘Crvenih vragova’ Ole Gunnara Solskjaera, koji je nedavno imenovan stalnim trenerom kluba.

S druge strane, čelnici Chelseaja ga planiraju dovesti u slučaju da Eden Hazard ode u Real Madrid u ljetnom prelaznom roku, ali to će zavisiti od toga da li će im UEFA ukinuti zabranu dovođenaj novih pojačanja. Kada je u pitanju PSG, oni su razočarani ispadanjem iz Lige prvaka, te žele novu zvijezdu kako bi povećali svoje šanse u ovom takmičenju sljedeće sezone.

Neymar, koji sa Coutinhom dijeli svlačionicu u reprezentaciji, također je preporučio upravi da dovedu veznjaka na Park prinčeva. Gerard Pique je nedavno dao izjavu kako Coutinho mora shvatiti zašto je dobijao zvižduke od strane navijača, te da vjeruje kako će završiti sezonu u vrhunskoj formi.

Rekao je: “On je doveden za visoku cifru, što znači da se od njega dosta očekuje. Morate prihvatiti takvu reakciju navijača, jer na kraju dana oni nas podržavaju, morate poštovati njihovo mišljenje. Mi, suigrači i ostali članovi kluba, moramo mu dati svu podršku na svijetu. Potreban nam je u najboljem izdanju u završnici sezone i siguran sam da će se to dogoditi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!