NaslovnicaVijestiBrazilac Ronaldo: OVO je najveća razlika između mene i Cristiana!

Brazilac Ronaldo: OVO je najveća razlika između mene i Cristiana!

Ronaldo Luís Nazário de Lima, legendarni brazilski nogometaš, objasnio je koja je najveća razlika između njega i Cristiana Ronalda.

Legendarni Brazilac Ronaldo smatra da je samo u jednom elementu nogometne igre sličan sa Cristianom Ronaldom koji je godinama u svjetskom vrhu.

Portugalac je među najpopularnijim i istovremeno najomraženijim igrača današnjice. Poslije trofejnih godina u Manchester Unitedu i Real Madridu ljetos je došao u Juventus sa namjerom da sa “crno-bijelima” pokuša da osvoji Ligu šampiona.

Brazilac Ronaldo je u jednom intervjuu pričao o sličnostima i razlikama sa napadačem Juventusa.

“Različiti smo zbog pozicije na kojoj igramo i načina na koji izvršavamo zadatke na terenu. Cristiano ima svoj način na koji pokušava da stigne do protivničkog gola, a on je različit od moje nogometne zamisli,” rekao je Ronaldo i nastavio:

“Ono po čemu smo isti je želja za postizanje gola. Mislim da je Cristiano u odličnoj formi s obzirom na njegove godine, a vidi se da potoji želja da i dalje napreduje.”

Portugalac je sa 10 postignutih golova u 14 utakmica prvi strijelac Serije A i najbolji golgeter “Stare dame” na startu sezone u posljednjih 50 godina.

“Mogu da kažem da je razlika između nas način treninga i vremena posvećenog usavršavanja talenta. Ja sam trenirao jer sam morao, a Cristianu je to strast. Da sam radio koliko on…” ostao je nedorečen Ronaldo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!