NaslovnicaVijestiBRAZILAC SE VRAĆA? Barcelona nudi jednu od najvećih zvijezda i novac u...

BRAZILAC SE VRAĆA? Barcelona nudi jednu od najvećih zvijezda i novac u zamjenu za Neymara!

Iako je napustio klub prije samo dvije godine, kada je otišao u Paris Saint-Germain za rekordnih 222 miliona eura, Neymar se ponovo povezuje sa povratkom u redove španjolskog prvaka.

Barcelona ponovo želi Neymara

Naime, tu vijest je objavio Gerard Romero, koji radi za RAC1. On je izvijestio kako su čelnici Barce spremni ponuditi čak i Ousmanea Dembelea kao dio dogovora, igrača koji je stigao upravo kao zamjena za Neymara.

Transfer Neymara na Park prinčeva je iznenadio sve tog ljeta 2017. godine, a od tada je Brazilac sa francuskim klubom osvojio dvije uzastopne titule u domaćem prvenstvu, kao i Kup i Superkup Francuske. Ukupno je postigao 51 gol u 58 utakmica u svim takmičenjima, ali i dalje nije uspio u onome zbog čega je zapravo otišao iz Barce, a to je izlazak iz Messijeve sjene.

S druge strane, Dembele je u Barcu stigao za oko 110 miliona eura, ali se dosta mučio sa povredama, a imao je i problema van terena, odnosno često je kasnio na treninge, te nimalo nisu zadovoljni njegovim zalaganjem. Ipak, Barcelona i Paris Saint-Germain nisu baš u najboljim odnosima od odlaska Neymara, te nema sumnje kako su šanse da se on vrati jako male.

Pored toga, predsjednik Barce je prije nekoliko mjeseci rekao kako preferira Dembelea ispred Neymara. Josep Maria Bartomeu je tom prilikom rekao: “Dembele je po mom mišljenju bolji od Neymara. Igra u Barci i bolji je igrač, jako smo zadovoljni njim.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!