NaslovnicaVijestiBRAZILCI TEK NA 13. POZICIJI: Koja nacija na svijetu je najviše opsjednuta...

BRAZILCI TEK NA 13. POZICIJI: Koja nacija na svijetu je najviše opsjednuta nogometom?! Nikada nećete pogoditi…

Nielsen Sport, firma koja je specijalizirana za mjerenje i obradu i statistike općenito, uradila je istraživanje u kojem su proučavali u kojim državama su ljudi najviše opsjednuti nogometom. Prvo mjesto će vas šokirati a Brazilci su se tek našli na 13. mjestu.

Brazilski selektor Tite

 

Jeste li se ikad zapitali u kojoj je zemlji stanovništvo najviše opsjednuto nogometom? Uz Nielsen Sports, vodeću firmu na području mjerenja, statističke analize i obrade podataka, provedena je velika anketa koja je donijela vrlo zanimljive rezultate. Istraživanjem je obuhvaćeno 30 zemalja, kojo su derfinisane kao „zainteresirane za nogomet”,  a najveći postotak od cjelokupnog stanovništva, su iznenađujuće u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje su nogometni navijači izraženi u čak 80 posto ispitanika. Dva i pol manje ih ima Tajland i Čile, a slijede Portugal i Turska sa 75 posto.

>> GOTOVO JE, LEWANDOWSKI OTKRIO: Karijeru ću nastaviti u…

Supersila Brazil, koji se smatra jednim od kolijevke nogometa u istraživanju je zauzela samo 13. mjesto, a nogometom je opsjednuto „samo” 60 posto ispitanika. Poraz od Njemačke na prošlom Mundijalu je glavni uzrok.

[su_cashout]

S druge strane, raste interes za nogomet u Kini, gdje je interes porastao za 5 posto u posljednje četiri godine, a u Indiji, je zabilježen porast od 15 posto. U SAD-u je porastao s 28 na 32 posto.

Velika Britanija, kolijevka ovog sporta našla se na 17. mjestu u anketi, a 51 posto ispitanih stanovnika iskazalo je interes za nogomet.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!