NaslovnicaVijestiBrazilski reprezentativac priznao da sanja o prelasku u Manchester United

Brazilski reprezentativac priznao da sanja o prelasku u Manchester United

Zvijezda Lazija Felipe Anderson otkrio je da je privukao interes mnogih engleskih premierligaša, te da je prije dvije godine bio vrlo blizu prelaska u Manchester United, ali do transfera nije došlo.

Felipe Anderson priznao da sanja o prelasku u Manchester United

Otkako je stigao na Olimpico iz Santosa 2013. godine, Brazilac impresionira u dresu Lazija, a iza sebe ima nevjerovatnu sezonu.

24-godišnjak je odigrao ukupno 41 utakmicu u svim takmičenjima u dresu “Orlova”, te je učestvovao u 19 golova svog tima.

On je 2015. bio na pragu prelaska u Manchester United, ali je transfer propao.

“Nakon sjajne druge sezone u klubu, pojavilo se mnogo špekulacija u vezi moje budućnosti. To je utjecalo na mene tako da sam samo o tome razmišljao.”

“Međutim, od tada moja sestra brine o tim stvarima sa mojim agentima. Trenutno uživam na odmoru, ne želim razmišljati o nogometu. Naravno, to je moja karijera, moja buudćnost. Međutim, ja znam šta sam učinio do sada i samo se želim odmoriti.”

Brazilac je također dodao da je razočaran jer nije prešao u Manchester United prije dvije godine: “Svaki igrač sanja o igranju u klubu kao što je Manchester United.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!