NaslovnicaVijestiBrazilski reprezentativac u nevjerovatnom nizu: On se više i ne sjeća kakav...

Brazilski reprezentativac u nevjerovatnom nizu: On se više i ne sjeća kakav je osjećaj izgubiti utakmicu

Brazilski reprezentativac u nevjerovatnom nizu: On se više i ne sjeća kakav je osjećaj izgubiti utakmicu! Ekipa Citya ove sezone igra fenomenalno. Pep Guardiola je napokon dobio odriješene ruke za transfere, doveo je igrače koji se uklapaju u njegov koncept igre a rezultati dolaze sami od sebe. Čitava ekipa igra odlično a jedan od njih se posebno ističe. To je Gabriel Jesus koji je odličan ove sezone a koliko je dobar dokazuje podatak da on uopšte i ne zna kakav je osjećaj izgubiti utakmicu.

Brazilski reprezentativac

Ukoliko ne želite da vaš tim izgubi utakmicu onda u ekipi morate da imate Gabriela Jesusa. Reprezentativac Brazila i glavni napadač Citya ove sezone igra u odličnoj formi, a jedan podatak koji otkriva koliko je Jesus bitan za ekipu, je fascinantan.

Naime, u subotnjem meču gdje je ekipa Citya teže od očekivanog slavila protiv ekipe West Bromwich Albiona rezultatom 3-2, Gabriel Jesus je proslavio jedan jubilej ili rekord, nazovite ga kako hoćete.

>> Uprava PSG-a imenovala veliko pojačanje koje žele dovesti u Pariz naredno ljeto

U zadnjih godinu dana, kada se gleda kalendarska godina, Gabriel Jesus nije doživio poraz. Odnosno ekipa za koju nastupa, City, nije poražena ni u jednom susretu u kojem je igrao on. U zadnjih godinu dana on je igrao za tri različite ekipe:  Palmerias, City i reprezentaciju Brazila te niko od njih nije poražen kada je on bio tu u zadnjih 12 mjeseci.

[su_bonus]

U dresovima ovih ekipe je u zadnjih 12 mjeseci odigrao 35 mečeva, 27 puta su slavili i samo 8 puta remizirali. Bez poraza!

Pazite sada ovo! Zadnji put Gabriel Jesus morao je pognute glave napustiti teren prije tačno godinu dana, kada je sa ekipom Palmeriasa poražen od ekipe Santosa, rezultatom 1-0. To se je desilo 26. oktobra 2016 godine, a od tada je Jesus iz svih mečeva izlazio kao neporažen.

Zaista impresivno te ukoliko želite da ne gubite, morate da angažujete ovog sjajnog 20-godišnjeg Brazilca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!