NaslovnicaVijestiUprava PSG-a imenovala veliko pojačanje koje žele dovesti u Pariz naredno ljeto

Uprava PSG-a imenovala veliko pojačanje koje žele dovesti u Pariz naredno ljeto

Uprava PSG-a imenovala veliko pojačanje koje žele dovesti u Pariz naredno ljeto! Nakon kupovine Dani Alvesa, Kyliana Mbappea i Neymara prošlo ljeto, PSG na terenu izgleda kao jedan od favorita za Ligu prvaka, ali oni još žele da pojačaju svoju ekipu, i navodno imaju već tri kandidata koja žele da dovedu u klub.

Uprava PSG-a

Prema riječima Telefoota, PSG je označio Liverpoolovog Philippe Coutinha prvom transfer metom kada je u pitanju ljetni transfer rok. Oni žele da u klub drugu godinu zaredom dovedu Brazilca, nakon što su nedavno potpisali Neymara za 222 miliona eura.

Bivši igrač Intera iz Milana bio je jako blizu Barcelone cijelo ljeto, ali je Liverpool odbijao sve ponude Barcelone za njega. Coutinho je zbog toga ostao u Liverpoolu, nedavno se priključio prvom timu i nastavio sa impresivnim partijama od prošle sezone. Pogodio je već četiri puta i upisao tri asistencije.

Ipak, ne očekuje se da Coutinho dugo ostane na Anfieldu i da će PSG sada biti favorit za njegovu kupovinu.

Glasine su kružile da je Neymar na ljeto već pokušavao uvjeriti Coutinha da mu se pridruži u glavnom gradu Francuske, ali Liverpool nije želio da ga proda. Odnos između dva, kao i jak brazilski kontingent u PSG-u, mogao bi se pokazati odlučujućim u vezi ovog transfera.

>> Gary Neville: S obzirom na talent koji posjeduje, on bi trebao rasturati u ovoj ligi

Prije toga, čelnici PSG u januaru traže nekoliko novih igrača koji će na polusezoni pojačati konkurenciju u ekipi. Francuski list Parisiens prenosi da je PSG u odmakloj fazi pregovorsa sa Fluminenseom oko mladog veznjaka Wendela, a transfer bi uskoro trebao biti realizovan.

[su_bonus]

PSG je za njega izdvojio 12 miliona eura, a za njegove usluge pobjedili su Porto i Benficu.

Konačno, PSG je također pokazao interes za veznog igrača Intera, Joa Maria. Sportski direktor PSG-a Antero Henrique ima vrlo dobre odnose sa Mariom, a nada se kako že ga dovesti u ekipu kako bi stvorio trio na sredini zajedno sa Rabiotom i Verattijem.

Bilo kao bilo, očekuju nas dva vrlo zanimljiva transfer roka što se tiče PSG-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!