NaslovnicaVijestiBrazilski velikan izrasta u svjetskog giganta: Flamengo u lovu na još jednu...

Brazilski velikan izrasta u svjetskog giganta: Flamengo u lovu na još jednu evropsku zvijezdu!

Budućnost prvog strijelca Južnoameričkog Flamenga je u velikoj neizvjesnosti. Ako Gabriel Barbosa napusti redove brazilskog velikana, klub bi ga mogao zamijeniti velikim imenom europskog nogometa.

Flameng je u Evropi označio potencijalnu zamjenu za prvog strijelca kluba ove izuzetno uspješne sezone. Status Gabriela Barbose je upitan, jer je za brazilskog velikana igrao samo kao posuđen igrač iz Intera. Ako napusti klub, onda će momčadi biti potrebna pojačanja u napadu.

Lov na trenera je počeo: Ko je prvi kandidat za preuzimanje klupe Arsenala?

Glavna meta je Diego Costa, Brazilac, koji je član španjolske reprezentacije. Razgovori bi uskoro trebali započeti, a u njih je navodno uključen i lijevi bek Flamenga Filipea Luisa, koji je Costi bio suigrač već nekoliko godina u Madridu a i igrač koji je iznimno cijenjen u madridskog klubu.

Trenutni ugovor Coste sa Atleticom vrijedi do 2021. U Brazilu nije igrao otkako je kao mladić 2006. napustio rodnu zemlju i otišao u Portugal nakon čega je nekoliko sezona proveo u španskoj drugoj ligi da bi konačno zablistao u dresu Atletica prije 6 godina.

Nakon uspješne epizode u Chelseaju vratio se u Atletico gdje ove sezone ne dobiva mnogo prostora za igru što je glavni razlog zbog njegovog nezadovoljstva.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!