NaslovnicaVijestiBrazilsko čudo od djeteta odbilo je Brazil i igrat će za Hrvatsku

Brazilsko čudo od djeteta odbilo je Brazil i igrat će za Hrvatsku

Nevjerojatni Dinamov 14-godišnji klinac Rafel Gomes Cirino, poznatiji javnosti kao Belinho, pridružit će se hrvatskoj reprezentaciji. Najtalentiraniji mladi igrač u Dinamovoj školi odbio je poziv brazilskog saveza te je, u dogovoru s obitelji, odlučio igrati za Hrvatsku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Zvali su nas iz Brazilskog nogometnog saveza, ali dječak želi igrati za Hrvatsku. Ljudi iz HNS-a su se potrudili da on prihvati njihov poziv i već radimo na tome da dobije putovnicu koja bi trebala biti gotova do kraja godine.
Prihvatio je poziv HNS-a. Belinhu je jako lijepo u Hrvatskoj, njegova obitelj je sretna ovdje, odlično govori hrvatski i Zagreb smatra svojim domom,” kazao je Belinhov predstavnik Andy Bara koji ga je s obitelji doveo u Hrvatsku prije dvije godine.

Belinho se pridružio Dinamu 2021. godine u vrijeme korone, ali zbog pravila FIFA-e nije mogao biti službeno registriran za klub. Vratio se u Brazil da bi nakon obiteljske tragedije ponovno došao u Novi Vinodolski s ocem i bratom.

U trenutku kada mu je majka preminula u Brazilu, otac je donio odluku o selidbi u Hrvatsku u potrazi za boljim životom. U Novom Vinodolskom, otac je pronašao posao, a Belinho je započeo trenirati u NK Vinodolu prije nego što se pridružio Dinamu gdje na njega ozbiljno računaju.

Tijekom ove sezone, za pionire Dinama u prvoj ligi, upisao je samo dva nastupa zbog ozljede ramena koju je zadobio ljetos. Počeo je s treninzima tek prošlog tjedna te se očekuje da će se vratiti punim tempom nakon oporavka. Prošle sezone, u 15 utakmica za pionire, postigao je šest golova.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!