NaslovnicaVijestiBrazilskom nogometašu raskinut ugovor nakon što je usmrtio motociklistu

Brazilskom nogometašu raskinut ugovor nakon što je usmrtio motociklistu

Talentirani brazilski nogometaš Renan Victor da Silva skrivio je stravičnu prometnu nesreću u kojoj je poginuo motociklist.

Mladi nogometaš Palmeirasa skrivio je kobnu prometnu nesreću. Svojom Hondom Civic skrenuo je u suprotnu traku i udario u vozača motocikla koji je na mjestu preminuo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ispostavilo se da se radi o 38-godišnjem muškarcu Eliezeru Peni koji je iza sebe ostavio suprugu i dvije male kćeri. Nogometaš je odmah nakon incidenta uhićen te je odbio alkotest.

Prometna nesreća dogodila se nedaleko od Sao Paula, grada u kojem Renan igra sa Palmeirasom. Iako je odbio alkotestiranje, policija naglašava da je Renan vozio u vidno alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole.

Renan (20) je važio za jednu od najvećih nada brazilskog nogometa, a njegova cijena na specijaliziranoj stranici Transfermarkt iznosi devet milijuna eura. Nakon što je napravio neviđeni skandal s kobnim posljedicama, čeka ga zaslužena kazna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!