NaslovnicaVijestiBREAKING: Barcelona pred bankrotom!

BREAKING: Barcelona pred bankrotom!

Barcelona se suočava sa velikom utrkom s vremenom kako bi izbjegla bankrot i treba smanjiti svoje plaće za 190 milijuna eura, prema zapanjujućim izvještajima u Španjolskoj.

BREAKING

Prema pisanju španjolskih medija, klub je započeo pregovore sa svojim igračima o smanjenju plaća za 30%, ali uvjeti se trebaju dogovoriti do četvrtka 5. studenog ili je moguć bankrot u siječnju.

Prihod katalonskih divova teško je pogođen pandemijom koronavirusa, a njihove klupsko trgovine trpe povrh toga što nema prihoda od utakmica.

Privremeni predsjednik Carles Tusquets objasnio je: “Naša glavna briga su finansije kluba.”

“Pandemija je posebno teško utjecala na Barcelonu. Klub ovisi o turizmu, a sad aje sav taj prihod izgubljen; situacija nije baš ugodna, moramo poduzeti ideje prethodnog odbora kako bismo pronašli način da se nosimo sa ovim problemima.”

Jedna od ogromnih prepreka bi mogao biti ugovor Lionela Messija.

Pokušavao je napustiti Barcelonu na ljeto, ali mu je to bilo zabranjeno, a ugovor bi trebao isteći 2021. godine.

Ako 33-godišnjak ispuni svoj ugovor, imat će pravo na velike bonuse za lojalnost.

Povrh toga, Messi zarađuje nevjerojatnih 60.395.769 eura godišnjih plaća prema Football Leaksu.

To znači da se njegova prosječna plaća kreće oko 988.000 funti tjedno, a isplate bonusa dosežu čak 13 milijuna funti godišnje.

Bivši predsjednik Josep Bartomeu najavio je ostavku ranije ovog tjedna i tvrdio da se Barcelona dogovorila o uvjetima za pridruživanje Europskoj super ligi.

“Mogu objaviti izvanredne vijesti … Jučer smo prihvatili zahtjev za sudjelovanjem u budućoj Europskoj super ligi koja će jamčiti ekonomsku održivost kluba. Danas smo prihvatili novi format Svjetskog kupa u klubu. “

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!