NaslovnicaVijestiBREAKING: Chelsea i PSG poslali istu ponudu od 56.1 milijun funti za...

BREAKING: Chelsea i PSG poslali istu ponudu od 56.1 milijun funti za zvijezdu Intera!

Chelsea je poslao istu ponudu kao i PSG od 56.1 milijun funti za zvijezdu Intera Achrafa Hakimija.

Chelsea i PSG

Marokanski internacionalac trebao bi napustiti Inter nakon samo jedne sezone nakon odlaska menadžera Antonija Contea prošlog mjeseca.

Sky Sports Italija izvještava da bi Chelsea mogao dobiti ovu utrku zbog Interovog interesa za dvojicu braniča Plavaca – Emersona i Christensena.

Prva ponuda Chelseaja još uvijek nije onda koju je Inter tražio, stim da je Hakimi procijenjen na 68 milijuna funti nakon impresivne sezone.

22-godišnjak je protekle sezone postigao sedam golova i deset asistencija. Stigao je iz Real Madrida nakon uspješne dvogodišnje posudbe u Dortmundu.

Hakimi može igrati na obje strane i pogodan je za zadnju trojku – nešto što je menadžer Chelseaja Thomas Tuchel iskoristio za veliki uspjeh.

Lijevi bek Ben Chilwell je stigao iz Leicester Cityja u ugovoru vrijednom 50 milijuna funti prošlog ljeta, dok je akademik Reece James briljirao otkako je ušao u tim.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!