NaslovnicaVijestiBREAKING: Dogovoren transfer Leroya Sanea iz Manchester Cityja u Bayern!

BREAKING: Dogovoren transfer Leroya Sanea iz Manchester Cityja u Bayern!

Leroy Sane bi trebao napustiti Manchester City ovog ljeta i pridružiti se Bayernu, a izvješće u Njemačkoj tvrdi da je dogovor između dvije ekipe već zaključen.

Dogovoren transfer Leroya Sanea

Prema Bildu, krilni igrač će se pridružiti Bayernu uz naknadu manju od 50 milijuna eura, a potpisat će ugovor na pet godina do 2025. godine, njegov ugovor u Cityju istječe idućeg ljeta.

Sane je prešao iz Schalkea, gdje je bio u akademiji, a zatim u Manchester 2016. godine za početnih 37 milijuna funti, s tim da se honorar navodno povećao na 46,5 milijuna funti.

Nijemac je bio dio Cityjeve momčadi kada su postigli rekordnih 100 bodova za osvajanje lige u sezoni 2017/18, pobjedom PFA mladog igrača godine, ali je nekako izostavljen iz svoje momčadi na Svjetskom prvenstvo, gdje je ekipa Joachima Lowa ispala iz grupne faze.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!