NaslovnicaVijestiBREAKING: Manchester United mijenja menadžera: Evo tko će zamijeniti Ole Gunnar Solskjaera...

BREAKING: Manchester United mijenja menadžera: Evo tko će zamijeniti Ole Gunnar Solskjaera na Old Traffordu!

Izgleda da je sve više vjerojatno da će Manchester United zamijeniti menadžera Ole Gunnar Solskjaera sa menadžerom Tottenhama Mauriciom Pochettinom.

BREAKING

To je prema pomacima koeficijenata u kladionicama nakon rezultata tijekom vikenda, s tim da je United pretrpio još jedan poraz, nakon što su izgubili od Newcastlea sa 1-0.

U međuvremenu, Pochettinov Spurs također prolazi kroz tešku formu i oni su poraženi od Brightona sa 3-0 i to bi moglo dovesti do toga da Argentinac konačno dobije priliku da se probije na Old Traffordu.

Unatoč nedavnim mučenjima, Pochettino je svoje vrijeme izvrsno odradio u Tottenhamu i dugo mu se savjetovalo da preuzme drugi veći klub.

47-godišnjak je u prošlosti bio povezivan sa Unitedom, kao i sa Chelseajem i Real madridom, a sada je favorit sa koeficijentom 3.50 u betfair kladionici na to da će postati menadžer Manchester Uniteda.

U međuvremenu, takođr postoji oklada gdje se možete kladiti tko će prvi napustiti svoj klub, Pochettino ili Ole Gunnar Solskjaer. Tu je Solskjaer veći favorit sa koeficijentom 1.80.

Norveškom taktičaru sigurno nedostaje vremena u Manchester Unitedu, jer ih vodi kroz njihov najgori početak sezone u Premier ligi i njihovu najgoru gostujuću formu u posljednjih 30 godina.

Iako će Solskjaer uvijek biti Unitedova legenda iz njegovih igračkih dana sa klubom, teško je tvrditi da Pochettino ne bi bio velika nadogradnja na kormilu Crvenih đavola.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!