NaslovnicaVijestiBREAKING: Mauricio Pochettino želi povratak u Tottenham!

BREAKING: Mauricio Pochettino želi povratak u Tottenham!

Mauricio Pochettino bi mogao napraviti senzacionalan povratak u Tottenham, nakon što je šef PSG-a navodno rekao vlasnicima kluba da želi da se vrati u svoj bivši klub.

Mauricio Pochettino želi

Pochettina su Spursi otpustili u studenom 2019. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što su odveli klub u prvo finale Lige prvaka, a zamijenio ga je Jose Mourinho.

Bivši menadžer Southamptona imenovan je menadžerom PSG-a u siječnju ove godine, vrativši se u klub za koji je igrao tri godine, ali od tada nije išlo dobro ni Pochettinu ni Spursima.

Iako PSG nije uspio osvojiti Ligue 1, nakon što je Lille zadnjih dana osigurao naslov, Spurs je smijenio Mourinha i završio sedmi, kvalificirajući se samo za Europsku konferencijsku ligu, a Pochettino bi se sada mogao vratiti u sjeverni London i zamijeniti čovjeka koji ga je zamijenio.

Prema pisanu engleskih medija, Spurs je razgovarao sa 49-godišnjakom o mogućem povratku i zainteresirani su za tu opciju.

Francuski mediji potvrđuju ovu vijest, tvrdeći da menadžer želi povratak, iako se vjeruje da PSG trenutno nema interesa da ga pusti.

Argentincu je ostala još godina dana ugovora na Parku prinčeva, a klub bi radije izbjegao još jednu sezonu preokreta nakon što su nedavno smijenili Thomasa Tuchela.

To bi značilo da Pochettino mora predati ostavku u klubu, a Spursi će vjerojatno morati otkupiti posljednju godinu ugovora.

Unatoč neuspjehu u osvajanju lige ili Lige prvaka, menadžer PSGa je osvojio Kup Francuske i pobijedio Barcelonu i Bayern u Ligi prvaka, prije nego što je u polufinalu izgubio od Manchester Cityja.

Daniel Levy i dalje je u dobrim odnosima sa Argentincem, unatoč otkazu, tako da ništa nije isključeno.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!