NaslovnicaVijestiBREAKING: Mikel Arteta pozitivan na koronavirus!

BREAKING: Mikel Arteta pozitivan na koronavirus!

Menadžer Arsenala Mikel Arteta pozitivan je na koronavirus, objavili su engleski mediji.

Arsenal je zatvorio svoj trening centar, a članovi stručnog stožera i osoblja kluba koji su nedavno bili u kontaktu sa Artetom, stavljeni su u samoizolaciju.

U klubu očekuju da je u pitanju “znatan broj ljudi”, uključujući kompletan prvi tim i trenerskog osoblje.

“Ovo je stvarno razočaravajuće. Odradio sam test jer se nisam oshećao najbolje, a na poslu ću biti čim mi bude dozvoljeno” rekao je Arteta.

Zasad je jedino odgođena utakmica između Manchester Cityja i Arsenala, koja je trebalo da bude odigrana u srijedu, i to zato što je osoblje Arsenala bilo u kontaktu sa Evangelosom Marinakisom, predsjednikom Olympiacosa, koji je otkrio da je pozitivan na koronavirus.

Natjecanje u Premier ligi trebalo je da bude nastavljeno za vikend, i to sa prisustvom navijača. Danas je objavljeno kako su trojica nogometaša Leicestera u karanteni zbog sumnje na koronavirus, kao i nogometaš Manchester Cityja Benjamin Mendy, tako da ostaje da se vidi kakve korake će poduzeti čelnici Premier lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!