NaslovnicaVijestiBREAKING: NBA igrač ima koronavirus, NBA prekinut, SAD zabranio putovanja iz Europe...

BREAKING: NBA igrač ima koronavirus, NBA prekinut, SAD zabranio putovanja iz Europe na 30 dana

Prije svega odmah da kažemo da je NBA prekinut do daljnjeg nakon to je neposredno prije utakmice Oklahoma – Utah otkriveno da je igrač gostujućeg tima pozitivan na koronavirus.

NBA prekinut

Naime, radi se o igraču Rudy Gobertu, francuski centar i jedan od najboljih igrača Jazza.

Ta utakmica nije odigrana, jer se saznalo da su dva igrača koja su na listi ozljeda, zaražena virusom, međutim, nakon testiranja igrača, samo je Rudy Gobert bio pozitivan i utakmica je prekinuta.

Velika ironija i neki će reći sudbina, to što se događa Gobertu, jer je u ponedjeljak na konferenciji za novinare, isti Gobert se rugao mjerama opreza svog kluba zbog epidemije koronavirusa, te je tako trljao sve mikrofone koji su se nalazili ispred njega, a onda je otišao iz prostorije.

Nakon tri dana, potvrđeno je da ima koronavirus, kojim je sigurno zarazio i te novinare koji su bili tu i čiju je opremu dirao.

Čak se i Donald Trump, predsjednik SAD-a obratio javnosti i rekao kako je zabranio sva pitovanja iz Europe u narednih mjesec dana.

Sa srijede na četvrtak po našem vremenu, Donald Trump je objavio da uvodi zabranu ‘putovanja iz Europe u SAD’, u sljedećih 30 dana.

Trump je također naglasio da je važno kako zabrana putovanja ne utiče na trgovinsku razmjenu, nego je samo za ljude, a ne i za robu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!