NaslovnicaVijestiBREAKING NEWS - Setien dobio otkaz: Barcelona već pronašla zamjenu - novi...

BREAKING NEWS – Setien dobio otkaz: Barcelona već pronašla zamjenu – novi menadžer dobija dvogodišnji ugovor!

Barcelona je otpustila Quiquea Setiena i već je sastavila uži izbor za rukovodeću poziciju, izjavio je predsjednik kluba Josep Bartomeu.

Setien dobio otkaz

Setien je imenovan za menadžera Barcelone u siječnju nakon što je zamijenio Ernesta Valverdea, kojeg je klub također otpustio.

No, Barcelona je prošle sezone propustila naslov prvaka La Lige prije ponižavajućeg poraza od 8-2 od Bayerna iz Munchena u Ligi prvaka.

Prema Fabrizio Romanu, Bartomeu je potvrdio da je Setien otpušten.

Iako još nema službene izjave, Romano je otkrio da su Ronald Koeman, Mauricio Pochettino i Xaci ušli u uži izbor za menadžera Barcelone.

Španjolski list Mundo Deportivo javlja da je Koeman vodeći kandidat, a klub je u naprednim pregovorima sa njim, uoči njegovog dolaska.

U novinama se dodaje da će nizozemskom menadžeru biti dodijeljen dvogodišnji ugovor, iako će druga godina biti na štetu onoga što novi predsjednik odluči.

Barcelona će održati svoje izbore zanovog predsjednika kluba 2021. godine, a Joan Laporta i Victor Font najavili su svoje namjere da se bore na tim izborima.

Koeman, kojem ugovor sa Nizozemskom istječe 2022. godine, prije je igrao za Barcelonu i neko vrijeme bio povezan sa rukovodećim položajem.

Španjolski nogometni stručnjak Guillem Balague je izjavio u nedelju da će se Barca sastati u ponedjeljak, te da će Setien biti otpušten.

“Odbor će se sastati sutra i Setien će biti otpušten. Moraju odabrati menadžera, jer za dva tjedna počinje predsezone -a priča se da bi Koeman mogao biti taj čovjek.”

Betfair kladionica nam u specijalnim okladama nudi koeficijent od 1.25 da će Koeman postati novi menadžer Barcelone, što nam dovoljno govori koliki je favorit. Mauricio Pochettino je drugi favorit sa najbližim koeficijentom od 4.00.

UZMI 100% BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!