NaslovnicaVijestiBREAKING: Paul Pogba iskoristio svoje vrijeme van terena - održao tajne pregovore...

BREAKING: Paul Pogba iskoristio svoje vrijeme van terena – održao tajne pregovore sa Real Madridom!

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba će možda iskoristiti svoje vrijeme van terena za pregovore o transferu u Real Madrid.

BREAKING

Francuski internacionalac je većinu sezone propustio do sada zbog ozljede, nakon ljetnog prijelaznog roka u kojem je njegova dugoročna budućnost u Manchester Unitedu izgledala u ozbiljnoj sumnji.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Pogba se i nije baš najbolje pokazao u Premier ligi i ne bi bilo previše iznenađujuće kada bi osjećao da može i bolje u nekom drugom klubu, jer su se Crveni đavoli uglavnom mučili nakon umirovljenja Sir Alexa Fergusona 2013. godine.

Prema pisanju Don Balona, izvori bliski Pogbi sada vjeruju da 26-godišnjak ovog puta koristi svoje vrijeme van terena za prelazak na Bernabeu.

Poznato je da je menadžer Madrida Zinedine Zidane veliki obožavatelj svog sunarodnjaka i već neko vrijeme cilja na njega.

Čini se da bi ga United prodao, ali ne u siječjnu, ali možda bi bila najbolja opcija za klub ako se priče poput ove nastave.

Mnogi navijači Uiteda bit će umorni od medijskog cirkusa kojeg donosi Pogba, a njegov doprinos na terenu zapravo ne čini da sve to vrijedi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!