NaslovnicaVijestiBREAKING: Prva javna izjava Christiana Eriksena nakon oživljavanja!

BREAKING: Prva javna izjava Christiana Eriksena nakon oživljavanja!

Christian Eriksen u javnoj je izjavio potvrdio da se osjeća bolje nakon što je doživio srčani zastoj tijekom prve utakmice Danske na Europskom prvenstvu protiv Finske.

Prva javna izjava Christiana

29-godišnjak se iznanada srušio u 40. minuti subotnjeg susreta u skupini B, a herojski medicinari su mu dali CPR, a kasnije su otkrili da je Eriksen bio ‘mrtav’ prije nego što je reanimiran defibrilatorom.

Nakon nekoliko zabrinjavajućih minuta, veznjak je iznesen sa terena na nosilima i odvezen u obližnju bolnicu Rigshospitalet, gdje je kasnije njegovo stanje postalo stabilno.

Ubro je objavljeno da je Eriksen razgovorao sa danskom ekipom iz svog bolničkog kreveta nakon što je odgođen njihov susret protiv Finske.

Eriksenovi suigrači, koji su stvorili štit oko igrača, odlučili su nastaviti utakmicu nakon razgovora sa suigračem.

Dva dana kasnije i veznjak Intera je objavio prvu javnu poruku preko svog agenta.

“Hvala vam, neću odustati. Sad se osjećam bolje – ali želim razumjeti što se dogodilo”, rekao je za Gazzetta dello Sport.

“Želim zahvaliti svima na onome što ste učinili za mene.”

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Liječnik danskog tima dr. Morten Boesen dao je zastrašujući uvid u trenutak kada su on i njegovo osoblje oživjeli Christiana Eriksena nakon njegovog sloma.

“Pozvani smo na teren kad je Christian pao”, rekao je putem iNewsa.

“Nisam ga uspio vidjeti, ali ubrzo je postalo jasno da je pao. Kad smo stigli tamo, ležao je na boku i disao.”

“Osjetili smo puls, ali prilično brzo se slika promijenila, a onda smo započeli spasonosno liječenje srca.”

“Ukazala nam se fantastična pomoć liječnika na stadionu i ostalih hitnih službi, a tom smo suradnjom dobili ono što smo trebali.”

“Vratili smo Christiana, koji je razgovarao sa mnom prije nego što je odveden u bolnicu.”

Danski izbornik Kasper Hjulmand je zaplakao kada je govorio o Eriksenovoj situaciji.

“Bila je to zaista teška večer, u kojoj smo se svi podsjetili koje su to stvari najvažnije u životu”, rekao je 49-godišnjak koji je pohvalio svoje igrače unatoč porazu Danske na Europskom prvenstvu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!