NaslovnicaVijestiBREAKING: Sir Alex Ferguson u bolnici, bori se za život!

BREAKING: Sir Alex Ferguson u bolnici, bori se za život!

Legendarni bivši trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson prebačen je u bolnicu i bori se za život nakon ozbiljnih zdravstvenih problema.

Trenerska ikona hitno je prebačena u bolnicu zbog moždanog krvarenja, te se bori za život, prenijeli su britanski mediji. Škotski stručnjak podvrgnut je hitnoj hirurškoj intervenciji zbog izliva krvi u mozak, nakon što je prebačen u Salford Royal bolnicu ovog jutra, i to uz policijsku pratnju.

Glasnogovornik Manchester Uniteda je rekao: “Sir Alex Ferguson je imao hitnu hiruršku intervenciju danas, uslijed moždanog krvarenja”.

[su_premierleague]

“Procedura je protekla u redu, ali će morati da provede određeni period na intenzivnoj njezi, kako bi se uspješno oporavio. Njegova porodica zahtijeva privatnost po ovom pitanju.”

Škotski trener osvojio je impresivnih 49 trofeja u svom mandatu na Old Traffordu, uključujući 13 naslova prvaka Premier lige i dvije Lige prvaka.

>> Manchester United obara svoj transfer rekord: Mourinho će platiti 158 milijuna funti kako bi aktivirao otkupnu klauzulu jednog od najboljih na svijetu

>> Dva igrača 100 milijuna! Mourinho očajnički želi ovaj dvojac na Old Traffordu

Ferguson je menadžer sa najdužim stažom u Manchester Unitedu, pretekavši rekord Sir Matta Busbyja 19. prosinca 2010. godine, na kraju završavajući karijeru sa više od 26 i po godina kao menadžer kluba.

Dobitnik je mnogih nagrada i bilježi mnoge rekorde, uključujući najviše osvajanjih titula Menadžera sezone u britanskoj povijesti nogometa. U 2008. godini, postao je treći britanski menadžer koji je osvojio više od jedne titule prvaka Europskih kupova. Dobio je titulu viteza 1999. za Kraljičin rođendan, zbog njegovih zasluga za nogomet.

[su_live_koeficijenti]

Navodno, ambulantna kola su pozvana iz njegovoe rezidencije u Chesireu oko 9h ujutru, prije nego što je prevezen u okružnu bolnicu u Macclesfieldu. Onda je prevezen u Salford Royal bolnicu u policijsku pratnju.

Njegov sin Darren Ferguson, koji je također trener, propustio je današnju utakmicu Doncastera protiv Wigan Athletica u trećoj engleskoj ligi (League One).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!