NaslovnicaVijestiBREAKING: Tottenham izbačen iz Konferencijske lige nakon što je UEFA presudila 3-0...

BREAKING: Tottenham izbačen iz Konferencijske lige nakon što je UEFA presudila 3-0 u korist Rennesa!

Tottenham je ispao iz Europske konferencijske lige nakon što je izgubio posljednju utakmicu u skupini protiv Rennesa. Spursi su morali pobijediti francusku momčad kako bi prošli u nokaut fazu natjecanja nakon što su doživjeli neugodne poraze od Vitessea i Mure.

Međutim, utakmica koja se trebala igrati 9. prosinca je odgođena u zadnji čas zbog izbijanja koronavirusa u momčadi Tottenhama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UEFA je ranije potvrdila da utakmica neće biti odgođena, a sada je presudila da su Spursi izgubili utakmicu, dodijelivši Rennesu pobjedu od 3-0, što je eliminiralo englesku momčad iz natjecanja.

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!