NaslovnicaVijestiBREAKING: Tottenham pogođen koronavirusom. Pozitivno šest igrača i dva člana osoblja!

BREAKING: Tottenham pogođen koronavirusom. Pozitivno šest igrača i dva člana osoblja!

Tottenhama je potresla epidemija COVID-19 u trening kampu, a prijevljeno je da je šest igrača bilo pozitivno na testiranju.

Tottenham pogođen

Sky Sports je također tvrdio da su dva člana osoblja također bila pozitivna. Klub trenutno čeka rezultate PCR testova kako bi potvrdili razmjere zaraze.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Momčad Antonija Contea će se u četvrtak suočiti sa Rennesom u posljednjem susretu skupine G Europske konferencijske lige.

Tottenham ide po to drugo mjesto u skupini, ali imaju isti broj bodova kao i Vitesse. Šokantan poraz od Mure prije dva tjedna znači da Spursi sada moraju ostvariti pobjedu na domaćem terenu protiv Rennesa u posljednjoj utkamici kako bi osigurali prolaz u nokaut fazu.

Od tog poraza, Spursi su zabilježili uzastopne pobjede na domaćem terenu u Premier ligi protiv Brentforda i Norwich Cityja.

Conte još uvijek nema poraza u Premier ligi nakon što je prošlog mjeseca zamijenio Nuna Espirita Santa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!