NaslovnicaVijestiBrendan Rodgers iskreno: "Nema šanse da njega Leicester dovede, preskup je"

Brendan Rodgers iskreno: “Nema šanse da njega Leicester dovede, preskup je”

Engleski mediji u zadnjih par dana pišu da je Leicester City zainteresiran za Barçinog Philippea Coutinha, i da će učiniti sve da ga dovedu u ljetnom prijelaznom roku.

Brazilski internacionalac je ove sezone na pozajmici u Bayernu, ali skoro sigurno će napustiti Barcelonu kada mu pozajmica u Bayernu završi. Nije poznato ima li bavarski klub namjeru otkupiti njegov ugovor od Katalonaca u potpunosti.

Bivši Liverpoolov playmaker je napustio Redse sa željom da “osvoji trofeje”, a nakon njegovog transfera Liverpool je doživio preporod, što se ne bi moglo reći i za brazilskog nogometaša.

Međutim, ushićenost Leicesterovih navijača je kratko trajala. Trener Lisica Brandon Rodgers rekao je da je 27-godišnjak preskup, i da Leicester nema šanse da njega dovoede.

Coutinho ima ugovor sa Barçom do juna 2023. godine.

“Vidio sam u posljednje vrijeme dosta spekulacija oko Phila. On je izvanredan igrač, izuzetno talentiran, ali on je izvan naših mogućnosti u financijskom smislu.”, rekao je Rodgers u jednom britanskom sportskom podcastu.

Coutinho je ove sezone u Bayernu postigao devet golova i zabilježio osam asistencija u 32 nastupa za njemačkog bundesligaša. Njegova vrijednost na popularnom sajtu Transfermarkt trenutno je 56 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!