NaslovnicaVijestiBrighton pronašao zamjenu za Grahama Pottera

Brighton pronašao zamjenu za Grahama Pottera

Engleski prvoligaš Brighton za novog je trenera imenovao talijanskog stručnjaka Roberta De Zerbija s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.

De Zerbi je prošle sezone vodio Šahtar iz Donjecka, s kojim je bio na vrhu ljestvice prije prekida ukrajinskog prvenstva u veljači zbog ruske agresije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prethodno je bio na klupi talijanskog Sassuola, koji je pod njegovim vodstvom slovio za momčad koja igra atraktivan i efikasan nogomet, a sezonu 2020./21. završio na osmom mjestu Serie A.

De Zerbi je došao na klupu Brightona umjesto Grahama Pottera koji je početkom mjeseca preuzeo Chelsea.

U prvih šest ovosezonskih nastupa u Premier ligi Brighton je osvojio čak 13 bodova i nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!