NaslovnicaVijestiBruno Fernandes mijenja broj dresa u Manchester Unitedu!

Bruno Fernandes mijenja broj dresa u Manchester Unitedu!

Bruno Fernandes bi mogao promijeniti broj dresa u Manchester Unitedu. Portugalski reprezentativac bio je jedan od najboljih igrača Uniteda koji nosi broj 18 na svom dresu, postigavši 26 golova i 19 asistencija u 51 nastupu u Premier ligi.

Bruno Fernandes mijenja

Fernandes je ušao u PFA tim godine nakon niza nevjerojatnih nastupa za ekipu Olea Gunnara Solskjaera koja je završila na drugom mjestu.

Njegova važnost za United ne može se opisati riječima, ali The Mirror izvještava da bi Fernandes sada mogao zamijeniti broj dresa.

Omiljeni broj Fernandesa je broj 8, koji je u prošlosti nosio i za Udinese i za Sporting – a čak ga ima istetoviranog na ruci.

Bivši španjolski reprezentativac Juan Mata nosi broj 8 otkako je Fernandes stigao u siječnju 2020. godine, ali je ovog ljeta bez ugovora.

33-godišnjak pregovara o novom ugovoru i nije bio jedan od osam igrača koje je United pustio u petak.

Međutim, ako se ne uspije dogovoriti sa klubom oko novog ugovora, broj 8 će biti upražnjen i vjerojatno će ga naslijediti Fernandes.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!