NaslovnicaVijestiBruno Fernandes objasnio važan razlog zbog kojeg je asistirao za prvi gol...

Bruno Fernandes objasnio važan razlog zbog kojeg je asistirao za prvi gol Edinsona Cavanija u Unitedu!

Bruno Fernandes je inzistirao na tome da je nesebično žrtvovao svoju priliku da postigne hat-trcik kako bi Edinson Cavani dobio ‘samopouzdanje’ od postizanja svog prvog pogotka sa Manchester United.

Crveni đavoli su se nakon nekoliko poraza zaredom vratili sa pobjedom protiv Evertona (1-3) u Premier ligi na Goodison Parku za vikend.

Fernandes, koji je bio u sjajnoj formi od njegova dolaska u siječnju, postigao je dva gola i vratio Uniteda u igru u prvom poluvremenu.

26-godišnji portugalski veznjak imao je priliku dovršiti svoj hat-trick kada je prošao do gola.

Međutim, Fernandes je dodao loptu Cavaniju kako bi 33-godišnjem urugvajskom napadaču podario njegov prvi pogodak za klub.

Govoreći nakon pobjede od 3-1, bivša zvijezda Sportinga potvrdila je da će Cavani biti ‘važan’ dio ekipe, i da će mu prvi gol dati samopouzdanje.

Fernandes je za BBC Sport rekao: “Poenta je pobjeda na utakmici.”

“Asistirao sam Cavaniju jer je za napadača važno postići pogodak za njegovo samopouzdanje, on će biti važan za nas i prvi gol će mu dati upravo to.”

“Ne trebam razmišljati o hat-tricku, moram razmišljati o budućnosti.”

“Svaka utakmica je važna, nismo bili dobri u ligi pa su važna ova tri boda.”

“Imamo utakmicu manje kako bismo se mogli pridružiti vrhu tabele. Sada nismo najbolja momčadi i nismo najgora momčad nakon Istanbula.”

“Bit će nam bolje ako radimo ispravne stvari.”

Cavani je postao slobodan igrač na ljeto nakon što je završio ugovor sa PSG-om.

Urugvajski reprezentativac izvršio je besplatan transfer u United u posljednjem danu i debitirao je u ligi u remiju Crvenih đavola (0-0) protiv Chelseaja prošlog mjeseca.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!