NaslovnicaVijestiBruno Fernandes pomaže Unitedu da dovede njegovog kolegu iz reprezentacije!

Bruno Fernandes pomaže Unitedu da dovede njegovog kolegu iz reprezentacije!

Bruno Fernandes se nada da će Manchester United dovesti jednog od njegovih portugalskih suigrača, a izgleda da je klub čak zainteresiran za njega.

United je već dogovorio transfer Jadona Sancha, a navijači strpljivo čekaju objavu nakon što je prošli tjedan bio na liječničkim pregledima u klubu.

Očekuje se da će uskoro dovesti i Raphaela Varanea iz Real Madrida, a Francuz je već rekao svojoj ekipi da je spreman da napusti klub.

Međutim, trošenje novca se za Olea Gunnara Solskjaera tu neće zaustaviti, s obzirom da bi još jedan vezni igrač mogao stići na Old Trafford.

Veznjak Wolvesa Ruben Neves jedan je igrač čije je ime spomenuto.

Najcjelovitiji igrač United u posljednjih 18 mjeseci, otkad je potpisao za klub, bio je Fernandes, a Jones je dodao da bi to moglo igrati ulogu u pokušajima kluba da potpiše njegovog portugalskog kolegu.

“Bruno Fernandes posebno je očito jako željan da Neves dođe i pridruži se, a mislim daje i klub toga svjestan”, rekao je novinar Dean Jones.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!