NaslovnicaVijestiBruno Fernandes postavio uslove Unitedu: "Produžit ću ugovor ako ga i on...

Bruno Fernandes postavio uslove Unitedu: “Produžit ću ugovor ako ga i on produži.”

Veznjak Manchester Uniteda Bruno Fernandes navodno je spreman produžiti ugovor sa Unitedom, ali tek kada ga produži i Paul Pogba.

Bruno Fernandes postavio

Portugalska superzvijezda stigla je na Old Trafford u siječnju 2020. godine i njegov utjecaj je bio ogroman, nakon čega mu je United želio ponuditi novi petogodišnji ugovor.

Unatoč tome, The Sun tvrdi da on želi vidjeti što će se dogoditi sa Pogbom, jer vjeruje da je Francuz ključni igrač Crvenih đavola.

Pogbin ugovor u Unitedu traje do 2022. godine. Ako odluči otići, bio bi to udarac za Fernandesa koji je uspostavio blisku vezu sa svojim suigračem na terenu i van njega.

“Mislim da obojica na terenu još uvijek nismo dostigli svoj vrhunac. Zajedno možemo puno bolje”, rekao je Fernandes.

“Mislim da nam sada ide bolje, jer su protivnici uvijek zabrinuti oko toga koga bi trebali čuvati.”

“Ponekad je igračima teško pronaći igrača kojeg će čuvati, a kojeg će pustiti da slobodno šeta terenom, što je dobro za našu momčad. To je dobro za nas, jer znamo da možemo pomoći timu ako igramo zajedno.”

“Mislim da kad igraš sa najboljima, izađe ono najbolje iz tebe.”

Fernandes još uvijek nije osvojio trofej sa Unitedom i nestrpljiv je oko budućnosti, jer jedva čeka da vidi koga će United dovesti na prijelaznom roku, ali ako puste Pogbu da ode, mogli bi imati dosta problema.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!