NaslovnicaVijestiBruno Soriano: Sergio Ramos me je nakon utakmice pozvao da pređem u...

Bruno Soriano: Sergio Ramos me je nakon utakmice pozvao da pređem u Real Madrid

Kapiten Villarreala, Bruno Soriano, izjavio je da mu je Sergio Ramos nakon sinoćnje utakmice predložio da pređe u Real Madrid.

bruno soriano

Defanzivni veznjak “žute podmornice” i povremeni španjolski reprezentativac je impresionirao u pobjedi svog tima nad velikim Real Madridom sinoć na El Madrigalu. Toliko, da ga je i sam Sergio Ramos upitao da pređe u Madrid.

“Već par godina sam pokušavao naći tako dobrog igrača da zamijenim dres s njim na kraju utakmice”, pohvalio je Soriano braniča “kraljevskog kluba”.

“Ramos je pun lijepih komentara na moj račun i ja sam mu zahvalan. Istina je da me je nakon utakmice zamolio da potpišem za Real Madrid. Čuti takvo nešto od igrača njegovog kalibra je uvijek dobrodošlo.”

Iako misli da je pobjeda njegovog tima potpuno zaslužena, Soriano smatra da su i dalje daleko ispod nivoa Real Madrida. Villarreal se ovom pobjedom učvrstio na petom mjestu u ligi, te ima tri boda manje od Real Madrida, odnosno osam bodova manje od prvoplasiranih Barcelone i Atletico Madrida.

“Možda je i neriješen rezultat protiv Madrida također bio pravi rezultat, ali mislim da se nismo previše namučili kako bismo sačuvali rezultat iz prvog poluvremena, tako da je i pobjeda zaslužena. Imali smo dosta šansi u prvom dijelu, sretni smo. Želimo nastaviti igrati ovim tempom i pobijeđivati.”

“Ponekad nam pobjede izmaknu zbog pojedinih razloga, ali uvijek se trudimo i želimo pobijediti. Ova pobjeda protiv Real Madrida ne znači ništa. Oni su na drugoj razini, u to nema sumnje.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=3 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!