NaslovnicaVijestiBRUTALAN POSAO ROME - Monchi dovodi dva supertalenta!

BRUTALAN POSAO ROME – Monchi dovodi dva supertalenta!

Svi znamo tko je Monchi, sportski dirketor Rome i jedan od najboljih ljudi u tom poslu. Kada on pikira dva supertalenta – oni defitivno to jesu, a kada Gianluca Di Marzio potvrdi da je ta vijest točna onda znate da je ovaj posao velika stvar i da su tek jeftina nagađanja.

Gianluca Di Marzio potvrdio je kako AS Roma želi dva supertalenta iz Ajaxa. Jedan od njih ima već 25 godina, ali svoj najbolji nogomet u karijeri počeo je igrati tek s 22-23 godine. Riječ je o Hakimu Ziyechu, Marokanac o kojem ćete puno više saznati na predstojećem Svjetskom prvenstvu gdje će on biti jedan od glavnih igrača svoje reprezentacije.

[su_champions_league_final]

Riječ je o igraču koji je imao najviše ključnih dodavanja u Europi, čak 30 više od Kevina De Bruynea. Igraču koji je imao čak 143 stvorene prilike ove sezone pri čemu je upisao 18 asistencija. Hakim Ziyech klasični je playmaker i to vrlo talentiran, riječ o igraču kojeg Roma želi kupiti prije Svjetskog prvenstva jer su uvjereni da će mu nakon SP cijena biti znatno veća. Potencijalni transfer mogao bi iznositi oko 25-30 milijuna eura.

Druga želja Rome je Justin Kluivert, sin velikog Patricka Kluiverta. Riječ je 19-ogodišnjaku koji je ove sezone upisao 11 golova i 5 asistencija. Justin je jako mlad igrač i kod njega postoji veliki prostor za napredak, a Roma se čini kao dobra okolina s obzirom da je tu Monchi kao sportski direktor koji voli mlade igrače, a i trener Eusebio Di Francesco ima iskustvo rada s mladim igračima, dobar primjer je Cengiz Under.

[su_champions_league_final]

Potencijalni transfer Kluiverta mogao bi iznositi otprilike 15 milijuna eura što je za današnje uvjete na nogometnom tržištu niska cijena za takvog nogometnog bisera. Ukoliko bi AS Roma kupovala Ziyecha i Kluiverta u paketu, nagađa se da bi to moglo biti između 40 i 50 milijuna eura. S druge strane, dolazak Ziyecha loša je vijest za Antu Ćorića jer oni igraju istu poziciju, a Ziyech je iskusniji i kvalitetniji igrač. A obojicu povezuju s Romom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!