NaslovnicaVijestiBrutalan razlog zbog kojeg David Luiz nije igrao protiv Manchester Uniteda

Brutalan razlog zbog kojeg David Luiz nije igrao protiv Manchester Uniteda

Kada je David Luiz viđen u tunelu Stamford Bridgea u nedelju popodne kako hoda u regularnoj odjeći, mnogi su se pitali zašto nije bio u momčadi protiv Manchester Uniteda.

Brutalan razlog

Uoči Manchester Uniteda, Luiz je odigrao posljednje dvije utakmice sa ozljedom desne noge, tako da su mnogi odmah pretpostavili da je ozljeda bila razlog za njegovu odsutnost.

Stvari su eskalirale kada su se pojavile glasine da David Luiz nije ozlijeđen, ali da nije ni u momčadi Antonio Contea.

[su_no1forfootball]

Zašto je Conte izostavio 30-godišnjaka iz utakmice protiv Manchester Uniteda?

https://twitter.com/101greatgoals/status/927195117055873030

Antonio Conte je na konferenciji za novinare otkrio zašto je Luiz izostavljen i inzistirao je da je to zbog taktičke odluke, no bilo je više toga iza ove odluke, što je kasnije objašnjeno u članku.

[su_no1forfootball]

Kada su ga upitali da li je bilo svađe između njih, Conte je za Telegraph rekao: “Ne, ne, to je bila taktička odluka. Andreas Christensen je u jako dobroj formi, a također imamo Ethan Ampadu koji je vrlo dobar mladi igrač. Klub voli igrati sa mladim igračima.”

Ali, čini se da je Talijan sugerirao neizvjesnu budućnost Brazilca, rekavši:

“Ne znam, ako on ima budućnost u Chelseaju, mora raditi vrlo naporno sa ostalima, inače će biti na klupi ili tribinama”, izjavio je Conte.

[su_bet365_app]

Izgleda da je uslijedila kazna za Davida Luiza nakon prošlo tjednog ispitivanja taktike Contea, tvrdi Matt Hughes iz Telegrapha.

Luizu je rečeno da neće trenirati prošlog petka i bio je prisiljen da trenira sam jučer.

Je li to početak druge situacije Diego Costa/Antonio Conte? Ili je to samo manji prijelaz u Luizovoj karijeri u Chelseaju?

Bio je daleko od impresivnog u početnim tjednima nove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!