NaslovnicaVijesti(VIDEO) Brutalan i besmislen start Otavija za najočigledniji crveni karton ikad!

(VIDEO) Brutalan i besmislen start Otavija za najočigledniji crveni karton ikad!

Nogometaši Hoffenheima savladali su Wolfsburg sa 2:1, a ovaj duel 24. kola Bundeslige obilježio je Brazilac Otavio, besmislenim i bespotrebnim startom u posljednjem napadu na utakmici.

U posljednjem napadu Wolfsburga golman Koen Casteels otišao je u protivnički šesnaesterac prilikom kornera ne bi li pomogao svom timu da stigne do izjednačenja. To je se izjalovilo kad je loptu osvojio nogometaš Hoffenheima Munas Dabbur i brzo se uputio prema praznom golu.

Pojurili su za njim Casteels i Otavio. Golman nije imao šanse, ali je Otavio uspio da sustigne Dabbura, dovoljno da ga obori startom s leđa sa obe noge. Za ovaj očigledan i brutalan faul kažnjen je crvenim kartonom, a ubrzo su ga okružili igrači Hoffenheima.

Šta mu je sve trebalo u situaciji kad je Wolfsburg svakako već izgubio, zna samo Brazilac, ali će vjerovatno morati da objasni to i disciplincima Bundeslige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!