NaslovnicaVijestiBrutalna smicalica novinara Mourinhu: Potpisao je dres Uniteda, ali nije ni slutio...

Brutalna smicalica novinara Mourinhu: Potpisao je dres Uniteda, ali nije ni slutio šta piše na leđima!

Jose Mourinho stigao je u svoj hotel, a ispred ulaza su ga sačekali novinari koji su ga upitali da im potpiše dres Uniteda, ali Portugalac nije ni slutio šta piše na poleđini dresa.

Mourinho je u poslednje vrijeme bio u centru pažnje engleskih medija, no manje zbog rezultata na terenu, a više zbog sukoba sa Antoniom Conteom, trerom Chelseaja.

Rat trenerskih titana je počeo kada je Conte izjavio da mu se čini da je Mourinho počeo da gubi pamćenje, i to nakon izjave Josea Mourinha, koji je rekao kako se neki treneri ponašaju kao klaunovi na utakmicama.

[su_premierleague]

“Mislim da bi Mourinho mogao pogledati i prisjetiti se šta je sve govorio u prošlosti. Ponekad mi se čini da je senilan, da se ne sjeća kako se ponašao. To je onda već demencija.”

Mourinho mu je žestoko replicirao: “Meni se nikada nije i nikada mi se neće dogoditi da me suspenduju zbog namještanja rezultata. To mi se nikada nije dogodilo i zapamtite, neće se ni dogoditi”, rekao je portugalski stručnjak.

Conte je u sezoni 2012/2013. bio suspendovan na četiri mjeseca zbog optužbi da je učestvovao u namještanju utakmica dok je bio trener Siene.

“Može imati sve trofeje svijeta, ali to je komentar koji može izreći samo mali čovjek. Naprosto ne mogu prihvatiti da neko na taj način govori o meni, a Mourinhu bih poručio da može pročitati sudske presude na ovu temu i vidjeti da je moje čisto. Ja ne moram da se stidim, a stidio bih se da dajem ovakve komentare”, kazao je Conte nakon toga.

Kada se prašina ipak malo slegla, italijanski novinari su odlučili da podsjete na sukob, pošto su Mourinhu dali da potpiše dres Uniteda. Naravno, portugalski stručnjak je to i učinio, ali nije obratio pažnju na poleđinu dresa, na kojoj je pisalo “Antonio Conte”, i to sa brojem 1.

dres Uniteda

Kada je shvatio šta je uradio, nasmijao se zajedno sa novinarima, iako vjerovatno više usiljeno i kiselo, nego što mu je iskreno bilo do smijeha.

Ipak, ukoliko uspije dovesti Alexisa Sancheza na Old Trafford, vjerujemo da mu osmjeh definitivno neće silaziti s lica.

Manchester United se nalazi na drugom mjestu Premier lige sa 50 bodova, 12 manje od vodećeg Cityja, te tri više od Liverpoola i Chelseaja. U narednom kolu u subotu gostuju Burnleyu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!