NaslovnicaVijestiBT SPORT NIJE ZNAO DA JE TOTTENHAM PROŠAO U POLUFINALE: Pogledajte što...

BT SPORT NIJE ZNAO DA JE TOTTENHAM PROŠAO U POLUFINALE: Pogledajte što su objavili na društvenim mrežama!

BT Sport je nehotice uzburkao neke navijače Tottenhama prije prvog susreta Lige prvaka u utorak navečer sa Ajaxom.

Tottenham je prošao u svoje prvo veliko Europsko polufinale u 57 godina nakon epske borbe sa domaćim protivnicima Manchester Cityjem, sa tim da je Mauricio Pochettino napokon prošao dalje zbog golova u gostima nakon vrlo teške pobjede od 1-0 na domaćem terenu, a zatim i poraza od 4-3 u gostima , što će sigurno dugo dugo biti u njegovom sjećanju.

Međutim, nakon letimičnog pogleda na twitter račun BT Sporta u utorak ujutro, moglo bi se oprostiti što su mislili da je gol u posljednjoj sekundi Raheema Sterlinga na Etihadu bio poništen od VAR-a zbog ofsajda – gdje je City ispao u vrlo dramatičnim okolnostima.

Na Twitter računu smo mogli vidjeti dio umjetničkog dodatka za obje utakmice polufinala, međutim, nismo vidjeli Tottenhama, nego Manchester Cityja i zvijezdu Engleske Raheema Sterlinga na slici uz Barceloninog Lonel Messija, defanzivca Liverpoola Virgil van Dijka i Ajaxovog veznog igrača Frenkie de Jonga.

Može se slobodno reći da je greška brzo uhvaćena i da je navijači Spursa nisu dobro primili. Objava je bila samo online nekoliko minuta, a zatim je obrisana.

TOTTENHAM – AJAX: Najava utakmice!

Predviđeni sastavi za večeras:

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Sissoko, Dier, Rose, Eriksen, Dele, Lucas

Ajax: Onana, Veltman, Blind, De Ligt, Mazraoui, Schone, De Jong, Ziyech, Van Beek, Neres, Tadic

Y7aoxQu.png

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!