NaslovnicaVijestiBudućnost Barcelone krajnje neizvjesna, ali ponuda za veliku zvijezdu Cityja i dalje...

Budućnost Barcelone krajnje neizvjesna, ali ponuda za veliku zvijezdu Cityja i dalje spremna

Barcelona ove sezone igra sjajno i na dobrom je putu da osvoji novi naslov prvaka Španjolske na koji se čeka već tri sezone. Unatoč tome, katalonski klub ima ozbiljnih financijskih problema, a nedavno je bio upleten i u skandal oko suđenja, odnosno izvješća o sucima koje je klub dobio.

Dodamo li svemu tome da je Barcelona jedan od tri kluba koji nisu odustali od europske Superlige i da bi zbog toga mogla dobiti ozbiljnu kaznu, jasno je da situacija nije laka. No, u klubu o tome ne razmišljaju previše i nakon što su tijekom ljeta 2022. doveli veliki broj skupih igrača, i ovog ljeta spremaju ozbiljne investicije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prva meta je zadnji veznjak Manchester Cityja Rodri u kojem Xavi vidi savršenu zamjenu za Sergija Busquetsa. Iskusni veznjak više nije u prvom planu, ali Xavi nije previše zadovoljan ni igrama Frenkieja de Jonga koji bi mogao otići ovog ljeta.

Važno je pitanje hoće li City pustiti Rodrija. Klub sigurno neće, ali ako Rodri bude inzistirao, transfer bi mogao biti moguć.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!