NaslovnicaVijestiBuffon: "Ne odlazim u mirovinu na kraju sezone samo u jednom slučaju"

Buffon: “Ne odlazim u mirovinu na kraju sezone samo u jednom slučaju”

Gianluigi Buffon osmerostruki osvajač Serie A, četverostruki osvajač kupa Italije, po jednom Serie B i ondašnje Kupa Uefe, a od ponedjeljka i službeno najbolji golman svijeta 2017. godine. Između svega toga, Buffon je proglašen najboljim golmanom Serie A rekordnih jedanaest puta. To je sve odraz kvalitete i sposobnosti ovog talijanskog čuvara mreže.

Na ovogodišnjoj FIFA-inoj dodjeli nagrada u Londonu, omiljeni talijan je na zadovoljstvo mnogih odnio titulu najboljeg. Iako je to samo još jedna od potvrda u nizu da je jedan od najvećih svih vremena, ipak do jednog trofeja još uvijek nije uspio doć i – onoga Lige Prvaka. U toj prilici je bio čak tri puta, a posljednji put u lipnju ove godine, kada je “stara dama” poražena od Real Madrida u Cardiffu. Još prije osvajanja nagrade, izjavio je kako će na kraju sezone “okačiti rukavice o klin”, ali je naknadno ipak otkrio kakav bi rasplet događaja omogućio da ovog majstora gledamo među vratnicima i ubuduće.

Buffon otkrio

“Ja sam vrlo mirna osoba, u smislu da se ne bojim što donosi budućnost. Ne bi ništa promijenilo da igram još sezonu-dvije. To ne bi ni doprinijelo, a ni oduzelo ništa onome što sam već učinio.  Ne odlazim u mirovinu na kraju sezone samo u jednom slučaju, a to je osvajanje Lige prvaka, a možda i osvajanje Svjetskog prvenstva.”,  izjavio je za Sky Italy.

[su_no1forfootball]

Još se osvrnuo na samo osvajanje nagrade: “Jako sam sretan jer je velika stvar osvojiti ovakvo priznanje u mojim godinama. Zahvaljujem klubu, treneru i suigračima jer su to učinili mogućim. Prošla godina bila je sjajna za mene i Juventus, ali nismo napravili taj iskorak u Europi. Nadam se kako ću ove sezone biti bolji sa Juveom, kao i sa reprezentacijom. Želio bih završiti karijeru i otići u mirovinu sa velikim pobjedama.”

Spomenimo kako su Gigija novinari na jednoj press-konferenciji upitali kako bi želio završiti svoju karijeru, a on je odgovorio da bi možda mogao ponoviti Zidanea i poput njega nokautirati nekog na terenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Drugoligaš šokirao sve osvajanjem kupa. Igraju Europu sljedeće sezone

0
Corvinul Hunedoara, rumunjski drugoligaš, senzacionalno je osvojio Rumunjski kup. Klub osnovan 1921. godine četiri puta je osvajao titulu prvaka druge lige, a najveći uspjeh...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!