NaslovnicaVijesti"Bundesliga je dosadna, Premier liga je mnogo bolja!"

“Bundesliga je dosadna, Premier liga je mnogo bolja!”

Defanzivac Leicester Cityja Christian Fuchs izjavio je da je Bundesliga dosadna i da nije uzbudljiva i nepredvidiva kao Premier liga.

Bundesliga je dosadna, Premier liga je mnogo bolja

Fuchs je proveo sedam godina u Njemačkoj igrajući u Bochumu, Mainzu i Schalkeu, prije nego što je stigao na King Power stadion na početku ove sezone.

Austrijski reprezentativac, koji ove sezone igra veoma važnu ulogu u Leicesterovom pohodu na titulu prvaka Premier lige, kaže da uživa u nepredvidivosti engleskog nogometa, te je dodao da je u Njemačkoj previše dosadno jer je Bayern na dobrom putu da osvoji svoj četvrti naslov u nizu.

“Iskreno, mislim da je Bundesliga dosadna. U 95 posto slučajeva Bayern pobjeđuje u utakmici. U Engleskoj, timovi su dosta izjednačeniji i svako može pobijediti svakoga”, rekao je Fuchs za njemački Bild.

“U Engleskoj se mnogo više dopušta da igra teče, to je stvarno cool. Uživam u svakoj modrici koju dobijem svaki tjedan.”

“Lisice” imaju pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Tottenham Hotspura, a do kraja je ostalo još samo devet kola.

29-godišnjak je kao razlog za njihovu impresivnu sezonu naveo veoma dobru atmosferu unutar kluba i da nikada nije ni sumnjao da su sposobni osvojiti titulu.

“To je prije svega rezultat napornog rada. Osim toga, klub je apsolutna oaza blagostanja. Svako se bori i radi jedan za drugoga, nema zavisti. Mi samo želimo izaći na teren, zabaviti se i pobijediti.”

“To me čini ponosnim, ali me ne iznenađuje. Primjetio sam potencijal ovog tima već na predsezonskim treninzima. Ostatak lige nije loš, ali i mi smo jednako dobri. Veliki je užitak igrati za ovaj klub.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!