NaslovnicaVijestiBundesligaško čudo od djeteta bira između Arsenala i Manchester Uniteda

Bundesligaško čudo od djeteta bira između Arsenala i Manchester Uniteda

Zimski prijelazni rok je za tjedan dana, a glasine o transferima se počinju polako povećavati. Povijesno gledano, nije se mnogo velikih transfera dogodilo u siječnju, ali niz engleskih kluboa nesumnjivo će željeti dodati neku kvalitetu u svoje ekipe sljedećeg mjeseca.

Bundesligaško čudo od djeteta

Iako izgleda da će Manchester City pobjeći sa naslovom Premier lige, Chelsea, Manchester United, Liverpool i Arsenal će biti aktivni na tržištu dok se bore za mjesto u prva četiri u Engleskoj.

Međutim, neće samo dolaziti nova pojačanja, nego će i odlaziti neki igrači.

Arsene Wenger će tražiti da razriješi budućnost Alexisa Sancheza i Mesut Ozila, dok je budućnost Henrikha Mkhitaryana i Luke Shawa u Manchester Unitedu i dalje nejasna.

[su_no1forfootball]

S toliko velikih imena navodno nesretnih u svojim klubovima, prijelazni rok u siječnju ima potencijal da postane izuzetno uzbudljiv.

Sa zimskim prijelaznim rokom koji će se otvoriti sljedećeg tjedna, The Mirror izvještava da su Arsenal, Manchester United i Chelsea svi usmjereni na transfer za Leverkusenovog Leon Baileya.

Iako su sva tri zainteresirana za osiguravanje usluga Jamajčanina, vjeruje se da je Arsenal prvi u redu za njegov potpis, dok je Arsene Wenger pripremio ponudu od 30 milijuna funti.

Nakon što je prošlog ljeta izgubio Alex Oxlade-Chamberlaina od Liverpoola i nesigurnost oko budućnosti Alexis Sancheza i Theo Walcotta, Wenger će željeti da doda 20-godišnjaka u svoje napadačke opcije.

Jamajčanin je posljednjih godina uživao u meteorijskom porastu, a sada je viđen kao zvijezda u budućnosti.

[su_bonus]

Svoj debi u profesionalnom nogometu je napravio tek u 2015. godini u belgijskom klubu Genku i zaista je impresionirao tijekom svoje dvije sezone u klubu.

Zabilježeno je da su Manchester United i Chelsea također bili zainteresirani za potpisivanje mladog igrača prošlog ljeta, ali je na kraju produžio ugovor u Leverkusenu.

I dalje je nastavio svoj razvoj u Njemačkoj, postigavši osam golova u 16 utakmica za Leverkusen ove sezone.

Iako ima još pet godina ugovora nakon što se prošlog ljeta preselio u Njemačku, vjeruje se kako će ponuda od 30 milijuna funti biti dovoljna da prisili njegove trenutne poslodavce da mu dopuste odlazak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!