NaslovnicaVijestiBuran ljubavni život: Benzema doveo djevojku i bivšu suprugu na dodjelu Zlatne...

Buran ljubavni život: Benzema doveo djevojku i bivšu suprugu na dodjelu Zlatne lopte

Francuski nogometaš Karim Benzema prvi je put u karijeri osvojio Zlatnu loptu, nagradu koja se dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta, a radost je podijelio s najbližim prijateljima, uključujući njegovu djevojku i bivšu ženu.

Napadač Real Madrida bio je u društvu majke Malike Benzema, sadašnje partnerice Jordan Ozunae, bivše partnerice i majke njegovog sina Core Gauthier i njihovog sina Ibrahima. Bizaran trenutak dogodio se kada je Karim Benzema primio nagradu i zahvalio se najbližima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Benzemina bivša supruga Cora Gauthier snimljena je sa suznim očima kada je Benzema proglašen dobitnikom Zlatne lopte, a očito je Realov as ostao u jako dobrim odnosima s Gauthier, francuskom manekenkom, s kojom je bio u vezi od 2016. do 2019. godine, a vjerski brak sklopili su 2017. godine.

Cora Gauthier majka je sina Karima Benzeme Ibrahima, a francuski napadač ima i kćer Meliju iz veze s Chloe De Launay te sina Nourija kojeg je dobio nedavno nakon što se par nakratko pomirio. Benzema je u međuvremenu upoznao Jordan Ozunu i okončao nade svoje prve bivše o pomirenju.

Ozuna je na Instagramu podijelila niz zajedničkih fotografija s Benzemom sa svečane večeri u Parizu, te poručila da je ponosna na svog dečka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!