NaslovnicaVijestiBurno i aktivno je u Sevilli: Stigao i treći nogometaš, Sevilla u...

Burno i aktivno je u Sevilli: Stigao i treći nogometaš, Sevilla u nastavak sezone ulazi za klasu jača

Španjolsku Sevillu u domaćem prvenstvu čeka teška borba za mjesta koja vode u Ligu prvaka, a trenutno im ne ide baš najbolje. Barcelona, ​​Atletico, Valencia i Real Madrid već su se odvojili te su u andaluzijskom klubu odlučili aktivirati se na transfer marketu i u klub su doveli četvoricu kvalitetnih nogometaša.

aktivno je u Sevilli

Sevilla je u januaru mjesecu pojačala svoje redove sa četiri nova igrača, a tri na stadionu Sanchez Pizjuan su se preselili jučer. Iz Porta je stigao meksički  bočni igrač Miguel Layun, veznjak Swanseaja Roque Mesa, a kao najnovija akvizicija predstavljen je dojučerašnji nogometaš Evertona i bivši napadač Barcelone i Malage Sandro Ramirez.

U transferu Layuna je riječ o posudbi sa opcijom o otkupu ugovora nakon završetka sezone a u slučaju Sandra Ramirez je u pitanju klasična posudba bez mogućnosti otkupa ugovora, što je dokaz da u Evertonu ozbiljno računaju na Ramireza, te da mu je posudba u Sevilli prilika da se vrati u prošlogodišnju formu.

>> AS Roma u pregovorima sa Manchester Unitedom: U posljednjim satima stiže novo pojačanje sa Old Trafforda

Miguel Layun je već nastupao u Ligi prvaka  za Porto i njegovom novom timu neće biti u mogućnosti pomoći u ovom natjecanju, dok će Roque Mesa i Sandro Ramirez  biti uredno registrovani. Treba napomenuti da su ova dva nogometaša bili velika želja Sevilla tijekom ljetnog transfer roka, ali su oba nogometaša izabrala odlazak u Premier ligu.

[su_bonus]

U januaru je redove Seville već pojačao, talentirani brazilski bočni branič Guilherme Arana, a Sevilla je Corinthiansu platitila oko 11 milijuna eura odštete.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!