NaslovnicaVijestiBurno je u Parizu: Zbog kojih Neymarovih privilegija su ogorčeni igrači PSG-a?

Burno je u Parizu: Zbog kojih Neymarovih privilegija su ogorčeni igrači PSG-a?

Burno je u Parizu: Zbog kojih Neymarovih privilegija su ogorčeni igrači PSG-a? Neymar je u PSG-u tek nekoliko mjesesi a već je podigao toliko prašine oko sebe koja bi ga mogla pratiti sve do isteka ugovora koji ima potpisan sa PSG-om. Pojačanje vrijedno preko 200 miliona eura, već u par navrata se poigrao sa živcima uprave ali i navijača i pitanje je koliko dugo će ga moći tolerisati?

Burno je u Parizu

Brazilac je bio u sukobu preko medija s bivšim klubom Barcelonom, sukobio se s partnerom iz napada Edinsonom Cavanijem zbog toga što mu ovaj ne prepusti izvođenje jedanaesteraca, isključen je tijekom utakmice prošlog vikenda protiv Marseille i sada, kako francuski mediji prenose, nekoliko igrača PSG-a gubi strpljenje sa privilegijama koje u ovom klubu ima Neymar.

>> Jose Mourinho otkrio na koji način pokušava vratiti samopouzdanje Victoru Lindelofu

Francuski magazin Le Parisien danas je otkrio kako je igračima PSG-a rečeno da će danas odraditi defanzivni trening, dok Neymar trenira po posebnom programu bez obzira što su ostali napadači iz kluba trenirali kao i svi ostali igrači.

Osim toga, 25-godišnjaku su dodijeljena  dva osobna fizioterapeuta koja ga pregledaju nakon svakog susreta, a čak mu je i dopušteno da koristi trenerke i torbe od svog sponzora, a ostatak PSG tima mora koristiti proizvode službenog sponzora PSG-a.

[su_bonus]

Ono što ide u prilog Neymaru, je podatak da je do sada je u 11 utakmica za PSG postigao 10 golova, te tako pomogao klubu da poveća prednost u ligi ispred Monaca na četiri boda, a u Ligi prvaka je pomogao klubu da ostvari tri uvjerljive pobjede nad Celticom, Bayernom i Anderlechtom.

Dodajte tome ogromnu količinu prihoda bivšeg brazilskog kapetana koji će donijeti PSG-u zbog prodaje dresova i suvenira, pa zbog toga možete početi shvaćati zašto hijerarhija PSG-a ide toliko daleko kako bi zaštitila svoju najveću investiciju ikada.

Međutim, s obzirom na to da je Cavani postigao 13 golova u 13 utakmica, uključujući i gol iz slobodnog udarca koji je spasio PSG poraza protiv Marseillea tijekom vikenda, te na činjenicu da u klubu imaju i najboljeg mladog igrača na Svijetu, Mbappea, u PSG-u će morati napraviti neki balans, ukoliko žele da atmosferu zadrže na visokom nivou.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!