BURNO JE U TORINU: Gigi Buffon progovorio o svojoj budućnosti i šokirao sve navijače Juventusa!

Legendarni vratar Juventusa Gianluigi Buffon i dalje je u nedoumici kada je riječ o tome kada će završiti njegovu briljantnu profesionalnu karijeru. On sam misteriozno predviđa da će igrati sve dok bude motiviran, što daje naznake da će ostati aktivan i nakon ove sezone.

Gigi Buffon progovorio

Legendarni Juventusov vratar Gigi Buffon napunio je 40 godina te je počeo razmišljati o svom post-nogometnom životu, ali izvana ostavlja dojam da on još nije spreman za odlazak u nogometnu mirovinu. Kao član Juventusa, Buffon je u ovoj sezoni uključeni u  tjesnoj borbi za Scudetto s Napolijem a u Ligi prvaka, trofej je stepenicu bliže nakon pobjede protiv Tottenhama.

Legendarni Gigi je odgovorio na pomalo dosadno pitanje kada namjerava završiti svoju karijeru, te je rekao da je u toj odluci ključna motivacija.

“Motivacija je sve”, izjavio je Buffon za novinare pred sutrašnju utakmicu protiv Atalante.

>> Poznata sudbina dvojca “Robbery”: Predsjednik Bayerna otkrio kakva je budućnost Robbena i Riberya!

“Dokle god budem želim trpjeti i boriti se, ja ću igrati. U uvodnim godina karijere, bio sam dodatno potaknut strašću, ali sa godinama čovijek uvijek sebi postavlja nove ciljeve. Želim vidjeti koliko energije mi je ostalo ostavio i da li mogu nastaviti ili ne. O tome se moram, naravno, konzultirati s klubom. ”

Champions League

“Drago mi je što bez obzira na odluku koju ću donijeti, osjećam veliku zahvalnost za karijeru koju sam ostvario”.

“Mislim da mogu biti vrlo mirna i zadovoljan onime što sam postigao u Parmi, Juventusu i reprezentaciji. Uvijek sam radio s najvećom ozbiljnošću i nesebičnosti. Interes ekipe sam uvijek stavljao ispred sebe.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.