NaslovnicaVijestiBURNO JE U TORINU: Gigi Buffon progovorio o svojoj budućnosti i šokirao...

BURNO JE U TORINU: Gigi Buffon progovorio o svojoj budućnosti i šokirao sve navijače Juventusa!

Legendarni vratar Juventusa Gianluigi Buffon i dalje je u nedoumici kada je riječ o tome kada će završiti njegovu briljantnu profesionalnu karijeru. On sam misteriozno predviđa da će igrati sve dok bude motiviran, što daje naznake da će ostati aktivan i nakon ove sezone.

Gigi Buffon progovorio

Legendarni Juventusov vratar Gigi Buffon napunio je 40 godina te je počeo razmišljati o svom post-nogometnom životu, ali izvana ostavlja dojam da on još nije spreman za odlazak u nogometnu mirovinu. Kao član Juventusa, Buffon je u ovoj sezoni uključeni u  tjesnoj borbi za Scudetto s Napolijem a u Ligi prvaka, trofej je stepenicu bliže nakon pobjede protiv Tottenhama.

Legendarni Gigi je odgovorio na pomalo dosadno pitanje kada namjerava završiti svoju karijeru, te je rekao da je u toj odluci ključna motivacija.

“Motivacija je sve”, izjavio je Buffon za novinare pred sutrašnju utakmicu protiv Atalante.

>> Poznata sudbina dvojca “Robbery”: Predsjednik Bayerna otkrio kakva je budućnost Robbena i Riberya!

“Dokle god budem želim trpjeti i boriti se, ja ću igrati. U uvodnim godina karijere, bio sam dodatno potaknut strašću, ali sa godinama čovijek uvijek sebi postavlja nove ciljeve. Želim vidjeti koliko energije mi je ostalo ostavio i da li mogu nastaviti ili ne. O tome se moram, naravno, konzultirati s klubom. ”

[su_champions_league]

“Drago mi je što bez obzira na odluku koju ću donijeti, osjećam veliku zahvalnost za karijeru koju sam ostvario”.

“Mislim da mogu biti vrlo mirna i zadovoljan onime što sam postigao u Parmi, Juventusu i reprezentaciji. Uvijek sam radio s najvećom ozbiljnošću i nesebičnosti. Interes ekipe sam uvijek stavljao ispred sebe.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!