NaslovnicaVijestiČak 15 članova kluba iz La Lige pozitivno na koronavirus!

Čak 15 članova kluba iz La Lige pozitivno na koronavirus!

Koronavirus hara Europom, a nakon Italije, naročito teška situacija je u Španjolskoj, gdje i brojni klubovi imaju problema sa širenjem zaraze, a Alaves je jedan od najteže pogođenih klubova.

Iz Alavesa je stigla informacija da je čak 15 članova njihovog kluba pozitivno testirano na koronavirus.

Trojica od njih su nogometaši, članovi prvog tima. Na Mendizorrotzi su potvrdili da se svi osjećaju dobro i da nemaju ozbiljnijih problema.

U klubu iz Vitorije su se, zajedno sa košarkašima Baskonije, prije dva dana odlučili na kompletno testiranje, kako bi se lakše procijenila situacija. Konačni rezultati su zabrinjavajući, pa će uslijediti stroga karantena za gotovo sve članove kluba.

Imena trojice igrača nisu objavljena. Sedmorica su članovi stručnog stožera, a još petorica zaposlenika u klubu.

Još odranije je poznato da probleme sa koronavirusom imaju i u Valenciji, ali i Espanyolu, pa je sasvim jasno da se epidemija širi po stadionima La Lige, što samo dodatno odlaže eventualni nastavak španjolske La Lige, koja kao i ostale europske lige, ima rok za završetak do 30. lipnja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!