NaslovnicaVijestiČak 18 igrača jednog od najpoznatijih nogometnih klubova zaraženo koronavirusom

Čak 18 igrača jednog od najpoznatijih nogometnih klubova zaraženo koronavirusom

Nogometni svijet je u šoku nakon objave da je čak 18 igrača jedne od najpoznatijih nogometnih momčadi zaraženo koronavirusom. Nažalost to je, do sad, neslavan rekord gdje je gotovo cijela prva momčad te igrači sa klupe zaražena ovom novom i još nedovoljno poznatom bolesti.

Boca Juniors

Najpopulanija nogometna klub iz Južne Amerike je u ponedjeljak prekinuo treninge na 72 sata te cijelu momčad stavio u izolaciju nakon što je otkriveno nekoliko pozitivnih slučajeva koronavirusa.

Nakon novih testiranja klub je objavio kako čak 18 igrača ima pozitivne testove, bez otkrivanja identiteta. Među ovih 18 slučajeva, deset igrača ima blage simptome, dok ih je osam asimptomatskih.

Nakon što se na La Bomboneri nogomet nije igrao zbog pandemije nije igrao šest mjeseci, Boca bi trebala nastaviti natjecanje 17. rujna protiv paragvajskog Libertada u Asuncion međutim sada je i ova utakmica pod velikim znakom pitanja.

Buenos Aires, najveći grad u Argenitini, i dalje je jedno od žarišta epidemije u Južnoj Americi, gdje je već identificirano više od 440.000 slučajeva i preko 9.000 smrtnih slučajeva od koronavirusa.

Očekivano najgora situacija u Južnoj Americi je u Brazilu, koji je ujedno i najveća zemlja koja broji preko 4.000.000 identificiranih slučajeva zaraze koronavirusom. U stvarnosti ovaj broj je zasigurno i daleko veći. Od 4.000.000 zaraženih ljudi, dakle populacija slična populaciji Republike Hrvatske, do sada je preminulo preko 124.000 ljudi čime je stopa smrtnosti od koronavirusa u Brazilu visokih 3.1%.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!